Speciale Producten

Eterno Water Solutions is niet alleen specialist op het gebied van GVK-leidingsystemen maar adviseert u ook graag over leidingsystemen in koolstofstaal en andere speciale producten bij toepassingen voor industrie, drink- en afvalwater.
Bluetech stalen leiding

Leidingsysteem in koolstofstaal

In specifieke situaties ontwerpt en levert Eterno ook bijzondere hulpstukken in koolstofstaal. Van geflenste of gelaste stalen prefab bouw tot complete stalen leidingsystemen. Samen met u bekijken we de toepassing van de gewenste staalkwaliteit en het ontwerp van de wanddikte en staalsoort.

Wij kunnen u voorzien van de volgende diensten

Leidingafsluiters

Corrosiebescherming

Corrosiebescherming is van groot belang bij de toepassing van koolstofstaal om een lange levensduur te garanderen. Afhankelijk van de toepassing en het medium hebben we de beschikking over diverse typen coating. Coating systemen voor bochten, flenzen, T-stukken, Y-stukken, headers en specials voor grote diameters.

Interne Coating

  • Cementlining
  • Poedercoating
  • Thermisch verzinken
  • Galvaniseren

Externe Coating

  • PE-coating
  • Poedercoating
  • Thermisch verzinken
  • Galvaniseren

Mechanische koppelingen

Voor het verbinden van gelijke of ongelijke materiaalsoorten hebben wij de beschikking over de toepassing van Straub koppelingen. Deze Zwitserse producent heeft al een ervaring van 50 jaar in de afvalwater, drinkwater en industriële markten.
De Straub koppeling is gebaseerd op een uniek systeem wat werd ontwikkeld in 1967. Een revolutionaire verbindingstechnologie is ontwikkeld om een enorme range van diameters en drukklasse te kunnen bedienen en vertegenwoordigt heden de allerbeste koppeling die er bestaat.
De rubber afdichtingstechniek is het beste beoordeeld door vele leidingbeheerders over de gehele wereld.

Topkwaliteit in partners en certificeringen

Om topkwaliteit producten te kunnen leveren, werken wij uitsluitend samen met vaste partners en producenten (o.a. SuborBluetech, Straub en Budaplast). Onze producten voldoen aan diverse internationale standaarden en normen.

Vraag ons er gerust naar.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing.