Over ons

Eterno Water Solutions is specialist in de ondergrondse infra. Wij helpen aannemers, gemeenten, adviesbureaus, water- en hoogheemraadschappen, drinkwaterbedrijven en industrie met levering en advies van leidingsystemen voor zowel open sleuf als sleufloze technieken.
Samen met de opdrachtgever formuleren wij de meest efficiënte toepassing of uitvoeringsmethodiek. Daarbij selecteren we onder andere op duurzaamheid, Total Cost of Ownership en installatiewijze, voorschriften en transportefficiency.
Helm

Maatwerk met 30 jaar ervaring

Doordat wij al sinds 1990 actief zijn in de wereld van stalen en GVK leidingsystemen hebben wij hier veel kennis van en ervaring mee. Wij hebben immers de complete ontwikkeling van materiaalkeuze in vooraanstaande projecten meegemaakt. Hierdoor kunnen we snel de uitdaging in een project identificeren en de juiste maatwerk oplossing bieden. Snel schakelen en op maat onze kennis inzetten is onze kracht.

Onze diensten:

Projectmanagement

Betrokken van A tot Z

Wij bieden u niet alleen het juiste advies en het juiste leidingsysteem, we zorgen er ook voor dat het product na de levering op de juiste manier in de grond wordt verwerkt. Voor ieder project wordt een plan van aanpak geschreven. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de oplossing werkt zoals van tevoren is bedacht.

Topkwaliteit in partners en certificeringen

Om topkwaliteit producten te kunnen leveren, werken wij uitsluitend samen met vaste partners en producenten (o.a. SuborBluetech, Straub en Budaplast). Onze producten voldoen aan diverse internationale standaarden en normen.

Vraag ons er gerust naar.

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing.