Markten

Eterno GVK installatie
Glas water inschenken

Drinkwater

Van ontwerp tot en met de uitvoering van pompstations, productiebedrijven en transportleidingen denken en kijken wij mee om uiteindelijk te komen tot een zorgeloos drinkwaternet. Al jaren ervaren drinkwaterbedrijven in Nederland en daarbuiten de toepassing van bijvoorbeeld GVK als vanzelfsprekend wanneer het gaat om betrouwbaarheid. Ook tijdens de beheerfase zijn wij flexibel en denken wij mee.

Afvalwater

Vooral de technische levensduur van een investering in afvalwaterbuizen is van groot belang om aan de kernwaarden van leidingbeheerders te voldoen. Bij de keuze van leidingmateriaal kan deze levensduur een sterk argument zijn om te kiezen voor een optimale materiaalsoort. Aspecten zoals verhoging van de gemiddelde temperatuur en chemische bestanddelen in het rioolwater vragen om extra aandacht.

Eterno-Drinkwater-medium-01.jpg Eterno-Drinkwater-medium-02.jpg Eterno-Duurzaam-Transport-en-Levering-medium-01.jpg Eterno-Duurzaam-Transport-en-Levering-medium-02.jpg Eterno-Engineering-medium-01.jpg Eterno-Industrie-brandblussen-medium-01.jpg Eterno-Industrie-brandblussen-medium-02.jpg Eterno-Industrie-medium-01.jpg Eterno-Industrie-medium-03.jpg Eterno-Productgroep-Afvalwater-medium-01.jpg Eterno-Relining-en-leidingrenovatie-medium-01.jpg
Industrie

Industrie

Het waarborgen van industriële processen vraagt veel kennis van het ontwerp, de engineering en de aanleg van buisleidingsystemen. Als partner in buisleidingsystemen geeft Eterno u antwoord op specifieke vraagstukken voor bijvoorbeeld eisen ten aanzien van temperatuur, druk en chemische resistentie.

Meer weten over onze markten?

We gaan graag met u in gesprek.