Drinkwater

Dag en nacht stroomt er in Nederland schoon drinkwater uit de kraan. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Het drinkwaternet vereist een kwalitatief hoogwaardig, ondergronds netwerk waarbij aspecten als volksgezondheid en leveringszekerheid van groot belang zijn. Daar draagt Eterno graag aan bij met onze GVK buizen en speciale producten voor drinkwatertransport.

Glas water inschenken
Water drinken uit flesje

Samen naar een zorgeloos drinkwaternet

Van ontwerp tot en met de uitvoering van pompstations, productiebedrijven en transportleidingen denken en kijken wij mee om uiteindelijk te komen tot een zorgeloos drinkwaternet. Al jaren ervaren drinkwaterbedrijven in Nederland en daarbuiten de toepassing van bijvoorbeeld GVK als vanzelfsprekend wanneer het gaat om betrouwbare materialen.

Ook tijdens de beheerfase zijn wij flexibel en denken wij mee. Als er reparaties nodig zijn, dan zijn we er voor onze opdrachtgevers.

De voordelen van GVK voor drinkwater

Als specialist in ondergrondse infra streven wij altijd naar hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn dan ook in het bezit van diverse certificeringen, waaronder KOMO en KIWA. De leveringszekerheid van onze GVK buizen is voor veel klanten een reden om voor dit materiaal te kiezen. Samen met de duurzaamheid ervan, de grote diversiteit aan hulpstukken en het grote bereik in eigenschappen, zoals drukklasse en stijfheidsklasse.

Wij helpen u met:

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing.