Afvalwater

Voor het transport van afvalwater heeft Eterno diverse oplossingen op het gebied van buizen en hulpstukken. Door het duurzame karakter van bijvoorbeeld GVK is dit bij uitstek een geschikte toepassing voor deze markt. Met leidingsystemen van Eterno weet u zeker dat u er 150 jaar lang geen omkijken meer naar heeft.

Eterno-Drinkwater-medium-01.jpg Eterno-Drinkwater-medium-02.jpg Eterno-Duurzaam-Transport-en-Levering-medium-01.jpg Eterno-Duurzaam-Transport-en-Levering-medium-02.jpg Eterno-Engineering-medium-01.jpg Eterno-Industrie-brandblussen-medium-01.jpg Eterno-Industrie-brandblussen-medium-02.jpg Eterno-Industrie-medium-01.jpg Eterno-Industrie-medium-03.jpg Eterno-Productgroep-Afvalwater-medium-01.jpg Eterno-Relining-en-leidingrenovatie-medium-01.jpg
Industrie

Van vitaal belang

Riolering en afvalwatertransportleidingen hebben tot doel het afvalwater en neerslag in te zamelen en te transporteren tot buiten de bebouwde kom. Zowel de afvoer van afvalwater als van neerslag uit de bebouwde omgeving is van vitaal belang met het oog op de bevordering van de volksgezondheid en de handhaving van een goed woon- en werkklimaat.

De vraag hoe belangrijk riolering is, beantwoorden we graag aan de hand van enkele indrukwekkende cijfers. De lengte van de riolering in beheer bij gemeenten bedraagt circa 60.000 kilometer. Water- en zuiveringsschappen hebben nog eens een gelijke hoeveelheid aan leidingwerk, met een totale vervangingswaarde van circa € 50 miljard.

Altijd de juiste oplossing

Vooral de technische levensduur van een investering in afvalwaterbuizen is van groot belang om aan de kernwaarden van leidingbeheerders te voldoen. Bij de keuze van leidingmateriaal kan deze levensduur een sterk argument zijn. Verhoging van de gemiddelde temperatuur en chemische bestanddelen in het rioolwater vragen om extra aandacht, waarbij Eterno altijd de juiste oplossing geeft. Wij denken altijd met u mee en bieden naast producten ook deskundig advies.

Wij helpen u met:

Meer weten?

We gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing.