Industrie

Het waarborgen van industriële processen vraagt veel kennis van het ontwerp, de engineering en de aanleg van buisleidingsystemen. De belangen bij industriële opdrachtgevers zijn enorm. Als partner in buisleidingsystemen geeft Eterno u antwoord op specifieke vraagstukken voor bijvoorbeeld eisen ten aanzien van temperatuur, druk en chemische resistentie.
Industrie
eterno industrie buizen

Leidingmateriaal in de industrie

Koelwatersystemen, procesriolen en productleidingen eisen een hoge kwaliteit. De uiteindelijke betrouwbaarheid van onder- en bovengrondse systemen is op lange termijn van groot belang bij industriële processen. Eterno beschikt over een breed pakket aan hoogwaardige leidingsystemen om een antwoord te geven op het eisenpakket van deze leidingen én het medium door modificatie van het buisontwerp.

Relining: snelle en voordelige renovatie

Ook voor leidingrenovatie staan wij altijd voor onze klanten klaar. Wanneer het niet mogelijk is om in een open sleuf te werken en de bestaande leidingen te vervangen en te vernieuwen is relining een uitstekend alternatief. Daarmee hoeft er maar een klein gedeelte van het bestaande weggedeelte opengebroken te worden. Bovendien is relining financieel voordeliger en geeft het minder overlast voor de omgeving.

Wij helpen u met:

Meer weten over onze markten?

We gaan graag met u in gesprek.